IMG_1238.JPG
 
 

Imagine-Mi

Create Yourself

 

Michelle Geudens is de bezieler van het trendy modemerk Imagine-Mi. Haar interesse voor mode & beauty werd haar ingegeven door haar ouders. Na haar studie Mode schoolde ze zich bij to visagiste en kapster. Michelle heeft verschillende producties verzorgd voor onder andere VTM, VRT en Netflix. Daar heeft ze haar passie voor het creëren van een juiste look gevonden.

 

Met het label Imagine-Mi worden beauty & fashion tot 1 mooi geheel gemaakt. Het doel van Michelle is om haar klanten zich mooi te doen voelen door beauty tips te combineren met originele, toegankelijke outfits waarin je jezelf kan terug vinden en ontplooien. Het doel is om een fijne ervaring te hebben, je even op en top vrouw te voelen. De Imagine-Mi collectie wordt continu vernieuwd en heeft een breed aanbod van maten. 

 

Michelle wil niet alleen mensen een goed gevoel geven door de styling in de winkel, maar wil haar kennis over make-up en Mode overbrengen tot bij de mensen zelf. Door de Workshops die ze geeft, kan iedereen individueel, omgetoverd worden, tijdens een gezellige avond met vriendinnen,Collega’s…. 


Deze workshops kunnen ook op aanvraag georganiseerd worden bij jou thuis. Tijdens een home shopping night komt Michelle tot bij jou met kleding, beautytips en bubbels. 

 

Shoppen moet vooral leuk zijn, je eigen me-time moment dat kostbaar is. Via de pop-up corners en de workshops at home zorgt Michelle ervoor dat je op vertrouwde plekken dat gevoel kan beleven. 

 

Create yourself .

Laat je inspireren en ga samen met ons op zoek naar de juiste kledij, make-up en haarstijl die best bij je past.

IMG_7526.JPG